Graveerwerk

Wij beschikken over diverse computergestuurde (laser)graveermachines waarmee wij vlakke maar ook ronde voorwerpen kunnen graveren. De meest uiteenlopende graveermaterialen zijn bij ons op voorraad; geannodiseerd aluminium in verschillende diktes, er bestaat nu ook een aluminium graveermateriaal wat het uiterlijk van RVS heeft, Resopal in diverse kleuren, UV- en waterbestendige kunststoffen en kunststoffen welke aan de achterzijde in spiegelschrift gegraveerd worden zodat de voorzijde glad blijft, dit materiaal geeft een luxe uitstraling maar is ook geschikt voor hygiënische toepassingen.

Wij leveren met grote regelmaat bedieningspanelen aan onze klanten. Meestal uitgevoerd in aluminium en eventueel voorzien van facetrand. De klant geeft aan waar de gaten en waar de teksten of bijvoorbeeld lijnen ten behoeve van een plattegrond moeten komen en wij zorgen ervoor, al dan niet voorzien van één of meerdere logo's dat het paneel zo snel mogelijk bij de klant komt. Wanneer gewenst kunnen wij gegraveerde lenskapjes van diverse EAO series meeleveren.

Laser graveren

Als aanvulling op het conventionele graveren kunnen wij u ook laser graveren en snijden aanbieden. Laser graveren is ideaal op bijvoorbeeld RVS. De gravure wordt direct zwart en is niet meer verwijderbaar. Maar ook op leer, diverse kunststoffen, Acrylaat, steen, metalen, karton, textiel, MDF, kurk en hout is met laser graveren een mooi eindresultaat te behalen. Het bereik van onze laser is 120x80cm.

Voorbeelden van graveerwerk

Voorbeelden van graveerwerk zijn o.a. coderingsplaten, badges, openingstijdenborden, reclameborden eventueel voorzien van een logo, type-platen eventueel met CE merk, nummerplaten, gedenkplaten, naamplaatjes, huisnummers, tekstborden voorzien van pijlen en/of pictogrammen enz. Eigenlijk graveren wij in alles wat graveerbaar is: houten bootborden, hotelsleutelhangers, scheepsbellen, brievenbuskleppen, thermosflessen, schakelmateriaal, koksmessen, metalen ty-raps, gereedschap, lensjes enz.